Minangka bagéyan penting saka bill validasi lan nyelehake proses ICB® Cerdas Awis Kothak sistem. Contone, iVIZION kang CIS teknologi saiki bakal mindai kabeh cathetan utawa tiket, lan malah bisa maca lan dijupuk serial nomer, nambah lapisan ekstra keamanan sampeyan bisa ngapusi ing poker. ICB uga mundhak akurasi dening mbusak macem-macem nilai saka kesalahan manungsa sampeyan bisa ninggalake karo casino kripik. Nalika dipasangake karo iVIZION lan GEN5, FUZION nyambung menyang property kang ana CRM sistem lan wis potensial kanggo unleash sawetara luar biasa saka layanan kalebu vending lan kelunggaran karcis lotre, vending lan kelunggaran lomba & olahraga totoan, gampang Daily Olahraga Fantasi (DFS) wagering, nganakake salib-perusahaan promosi couponing kanggo carded lan uncarded pemain, lan streamlining formulir tax proses.
ICB punika lapangan-buktiaken ing Suku operasi kanggo nyimpen atusan ewu dolar saben taun dening streamlining kabeh nyelehake proses sampeyan bisa ninggalake casino karo kripik. LAS VEGAS (April 3, 2018) – Suku operator game tengen ing U gambling legal ing walanda. Saiki JCM bakal pertunjukan sawijining produk lan ngrembug cara kanggo nambah operasi ing India Game Tradeshow 2018, ngendi JCM bakal ing booth #429 gambling legal ing kapuloan cayman.