Ing pamindhahan sing misale jek dadi nyapu tengen Macau casino lan resor industri, MGM China lan Melco Resorts & Hiburan Group announced akhir minggu iki sing padha bakal nyediakake siji-wektu bonus khusus kanggo karyawan rio casino kang ambruk mudhun. Iki mbayar ing loro installments, siji teka ing pungkasan januari lan liyane ing agêng-februari rio kabeh suites poker kamar. Saben ana jumlah sing padha kanggo bonus ing mangsa, apa bakal ditanggepi mengko iki panas dening perusahaan rio casino cocktail waitress seragam. Ing juli 6, MGM digawe woro-woro sing padha bakal nyediakake khusus award kanggo ngrameke mengeti 70th saka Founding saka Rakyat Republik China, uga minangka mengeti 20 institusi Macao Khusus Administrative Region, awak governing kanggo resorts lan kasino ing wilayah global poker kode bonus 2021. Iku wis samesthine sing kabeh non-eksekutif karyawan bakal nampa bonus khusus, nanging carane akeh sakabèhé pegawe dhaptar sing kalebu ana ora kasedhiya global poker kode bonus april 2021. Iki bakal mbayar ing 30 agustus global poker kode bonus kanggo mbukak kunci eksklusif didhelikake paket.