Pemilik saka Ladbrokes, Entain plc ( biyèné GVC Holdings ) sing kanggo miwiti telusuran kanggo anyar Chief Executive Officer kurang saka enem sasi sawise sadurungé nduweni kewajiban Kenny Alexander kiwa peran tanpa kabar ing juli taun pungkasan. Ing game buta Entain plc announced esuk iki sing Shay Segev sing njupuk liwat kirim CEO saka Alexander obah saka posisi saka Perwira Operasi Pangareping, iku kanggo ninggalake grup sawise kang dianggo kang dikontrak 6 sasi periode kabar sing menang poker utawa house lengkap.

Segev disetel kanggo mindhah kanggo streaming buta DAZN kono bakal njupuk munggah posisi Co-CEO. DAZN sing wis digawe gedhe inroads ing pasar ing wilayah kayata Jepang lan AS, tindak saestu global ing awal desember 2020, karo isi streaming saiki sing kasedhiya ing 100 negara sing menang poker utawa poker flush sakcara. Ora mangu sing budget marketing lan orane katrangan saka project ing tangan karo DAZN , uga minangka sizeable mbayar munggah, ana utama faktor contributory ing Segev panentu kanggo ninggalake Entain plc sawise limang taun karo perusahaan. Ing awal minggu pungkasan, anggota dewan saka Entain kalah bali lan £8bn takeover pendekatan saka KITA Partners MGM Resorts Internasional paling poker kamar ing amerika. Entain kang Ketua Barry Gibson, ngomentari ing warta saka Segev kang impending departure ngandika: "Entain wis kasugihan saka bakat tengen sawijining tim kepemimpinan lan bisnis wis tau wis kuwat.

Perusahaan wis dikirim 20 kwartal kang kaping pindho-digit online wutah, lan kita prospek mangsa wis mesti meningkat dening kita strategi anyar, kang kita nyetel metu ing November." "Kita wis dibangun saestu global bisnis kang tanggung adhedhasar teknologi kita dhewe lan nawakake kita paling apik ing kelas layanan hiburan ing luwih saka 20 karya-dilisensi negara." "Aku ora bisa konfirmasi sing iki owah-owahan apa-apa bab Papan kang tampilan anyar proposal saka MGM Resorts Internasional kanggo ndarbeni Entain paling poker kamar ing ac. Papan tetep unanimous ing tampilan kita sing proposal ngartekno undervalues Perusahaan lan prospek sawijining." Segev ing release penet digawe kasedhiya dening perusahaan esuk iki, ngomong bab kang kaputusan kanggo ninggalake kanggo pastures anyar, nyatakake: "aku bakal dadi sedih kanggo ninggalake Perusahaan sawise limang taun, nanging aku wis ana peran kang nawakake kula jinis beda banget kesempatan." "Entain ing wangun gedhe sawise bukak sukses saka strategi anyar kita.
Aku uga arep kanggo nandheske sing anyar kapentingan saka MGM Resorts wis pancen ora prewangan ing kaputusan sandi, lan aku kanthi ndhukung Papan kang kaputusan kanggo nolak sing proposal." "Entain wis tim gedhe pemimpin lan macem mangsa ahead liwat sawijining wutah lan sokongan strategi, lan aku bakal nindakake kabeh aku bisa terus kanggo ndhukung Perusahaan. paling poker kamar kanggo spanyol.