n ana, ing dina rata-rata tally saka kabeh pengunjung surged 60.2 persen, kanggo 109,084, lan kanggo pengunjung dharatan dening massive 82 persen taun-taun, kanggo 75,298 kanggo dina.isitor nomer wis bener tiba 2 persen taun-taun ing patang dina pisanan saka liburan paling poker kamar bay area. Tiba ing dharatan nomer manca sing patang dina wis 5.1 persen taun-taun.ctober Golden Minggu periode kalebu China National Day ing 1 oktober, kang taun iki ambruk ing Sunday paling poker kamar kanggo australia. China kang Dewan Negara ngumumaké ing 2017 periode liburan minangka mlaku wolung dina saka 1 oktober 8, minangka iku klebu Mid-Autumn Festival, kang taun iki ambruk ing tanggal 4 oktober. paling poker kamar east coast.