ong Kong-kadhaptar Suncity Group Holdings Ltd, tumuju dening boss utama Macau junket investor, saiki dadi pemegang saham ngontrol saka casino penyokong Summit Pinuju Holdings Ltd apa free nang blackjack. Pamindhahan teka sawise Suncity Group Holdings njupuk munggah unsubscribed enggo bareng disambung menyang hak-hak jeksa agung bisa ngetokake ngleksanani conducted dening Summit Pinuju apa papat aces ing poker. Hak-hak jeksa agung bisa ngetokake iki mung 25.13-persen langganan dening umum investor apa papat saka jenis ing poker disebut. Ana release penet, melu ditanggepi dening Suncity Group Holdings lan Summit Pinuju, bilih ing ngisor iki hak ngleksanani, asil financial saka Summit Pinuju bakal nyumbang kanggo minangka tambahan saka Suncity Group Holdings, lan bakal nggabungake ing terakhir financial statements.ut ing Wednesday penet peserta release, perusahaan nyatakake: "Tigre de Cristal keuntungan saka ngisor game tax saka game liyane yuridiksi, kayata Macau.

Iki tegese ana akèh saka kamar kanggo Tigre de Cristal kanggo kurban atraktif jujul, uga potensial kanggo dijupuk iki jujul karo bantuan saka Suncity kanggo nyiyapake langsung VIP bisnis baris." r Chau uga ngalembana Tigre de Cristal kinerja: "mari ing lokal rusia massa lan slot bisnis malah ing kaping saka Covid[-19], plus Suncity hiburan operasi expertise, bisa campuran bebarengan kanggo dadi sampurna potion kanggo mangsa sukses." apa papat street ing poker.