Saben fantasi olahraga (DFS) operator FanDuel kabaripun prepping 'setunggal kuwalik' karo publicly perdagangan investasi perusahaan disambung kanggo Hollywood exec Jeff Sagansky (digambarke) apa papat saka jenis ing poker disebut. On Thursday, Axios kacarita sing Sagansky kang Nasdaq-kadhaptar 'waé khusus disualekno perusahaan' (SPAC) Platinum Eagle Disualekno Corp iki ing "advanced wuwus" kanggo ndarbeni FanDuel apa papat street ing poker.

Oleh ing salah siji perusahaan saiki cumadhang kanggo ngrembug laporan, utawa apa jinis nilai Sagansky kang SPAC bisa panggolekan ing berjuang DFS operator best online casino sing apik pitakonan. FanDuel kang manajemen senior wis abot nggoleki metu strategi ing ngisor iki pungkasan juli kang demise saka plans kanggo nggabungaké karo archrival DraftKings.
Federal Komisi Perdagangan diblokir menehi hasil adhedhasar kapercayané sing loro perusahaan, kang wis berjuang kanggo njaga awal semangat saka US DFS pasar, bakal duwe kontrol banget gedhe irisan saka kue sing bentuke bunder. Trocoh dokumen financial dituduhake sing FanDuel lan DraftKings padha hemorrhaging dhuwit amarga larang regane marketing wars, a stagnant DFS pasar lan spiraling biaya legal saka gelut negara-tingkat anti-DFS gagasan best online casino nyata dhuwit paypal.

FanDuel kang auditor tindak minangka adoh minangka kanggo nyebut mamang liwat kemampuan perusahaan kanggo terus minangka arep badhan tanpa sawetara financial knight putih muncul ing cakrawala nang & win casino abuja. Ing DFS operator katon dadi pinning sing kaslametané long-term ing poros menyang nyata-dhuwit olahraga totoan. DraftKings wis utamané aktif ing ngarep, ngumumake sasi pungkasan sing wis nyewo UK totoan exec Sean Hurley minangka page sawijining 'kepala sportsbook.' Ing launching Platinum Eagle sadurungé taun iki, Sagansky nyariosaken entitas bakal panggonan fokus tartamtu ing éntuk "media lan hiburan perusahaan sing bisa entuk manfaat saka digital gangguan sing wis rubah bisnis ing basis global." FanDuel co-pendiri Nigel Eccles jumangkah mudhun minangka CEO perusahaan pungkasan November, senajan wis resurfaced minangka pasuryan saka Gulung cepet, anyar 'sosial streaming platform' kanggo olahraga pecandu bisa cell telpon mengaruhi mesin slot. Ing januari, Sagansky nyariosaken bilih, "kabeh iku saiki obah menyang streaming," nyaranke piyambakipun lan Eccles sing siji atine ing ngarep. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre bisa casino nyenyet slot.