Pungkasan desember, lan AMF selidik hubungi kaun banega kang Lal, sing bola kang ngaku wis tau krungu saka Baazov utawa Amaya sadurunge SEC filings black jack pizza lafayette co.
Amaya, perusahaan tiyang sepah saka gambling online buta PokerStars, rebranded minangka lintang-Lintang Klompok sadurungé taun iki, apa iki digunakake minangka viewed liya saka ngadohi perusahaan saka tambah akeh negatif media narasi lingkungan sawijining mantan CEO black jack pizza lakewood co. Ing AMF laporan nuduhake yen "kaun banega kang langganan iku kang duwe kuoso Muslim, meaning sing kaun banega bakal nandur modal ing game bisnis, digunakake bakal kelangan kabeh sawijining pelanggan." Lal kabaripun ditampa akeh telpon saka kaun banega klien sing ngene krungu bab miturut omongane uwong Amaya sambungan, lan iki wis nyebabake Lal "a akèh saka kuwatir." Sadurungé iki minggu, La Agensi kacarita sing AMF kang serangan ing individu disambungake karo sing Baazov diselidiki wis ditemokke document kang Baazov dinuga sarujuk kanggo terus mayoritas kang Amaya enggo bareng ing atas saka sadulure Nawakake aka 'Josh' Baazov lan Nawakake kang wektu suwe online gambling partner bisnis Craig Levett. Lal ketoke takon Cannacord kanggo nyedhiyani wong karo salinan layang dinuga dikirim dening kaun banega pledging sawijining financial support, nanging Lal tau nampa salinan black jack pizza ing langkawi co. Pungkasan November, Amaya announced sing Baazov, sing wis parted cara karo perusahaan sawetara sasi sadurungé kanggo defend piyambak marang pidana biaya saka njero dagang, wis digawe C$24 saben bareng nawarake kanggo tuku saham ngontrol ing Amaya lan njupuk perusahaan pribadi. Kanggo ndhukung bid, Baazov diajukake makalah karo US Securities Exchange Commission (SEC) nyatakake yen ngene diantrekake munggah $3.65 b ing kesepakatan financial saka papat perusahaan investasi, kalebu ing Dubai-based kaun banega Aldini Ibukutha geant casino savon de marseille. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Baazov kang sentosa pidana wis samesthine kanggo njaluk ditindakake ing November, nanging yen minggu iki wae barometer, kita bisa nyana anteng netes saka damning informasi kanggo bocor metu saka AMF kantor ing minggu kanggo tindakake geant casino seche linge kondensasi.