Miwiti saka setu, May 1 negara Liwat anyar multi-taun kemitraan, PointsBet dadi Resmi Olahraga Totoan Partner Korn Ferry Demo kang TPC Colorado Juara ing Kuntul Tlaga. Karo sawijining tambah nomer saka kamar kasedhiya, hotel and casino dienggo anjog sawijining privasi tax nirlaba, Tax Foundation, dirilis a report minggu kepungkur, ngevaluasi efficiency saka macem-macem negara kang cedhak kanggo olahraga totoan pajak black jack pizza lakewood colorado. Ing komunikasi resmi dirilis ing negara Colorado wis ngangkat casino watesan ing Black Hawk, Pincang Creek lan Tengah Kutha kasino lan ngenalke anyar game lan luwih dhuwur totoan watesan. Negara amandemen konstitusi sing bakal ngidini residents saka telung kutha-kutha ing Colorado kang inang kasino kanggo angkat watesan ing bets siji, uga nambah new game kasino' aturan, wis dijadwal kanggo pilihan bebarengan karo pemilu Presiden.
Colorado Revenue Departemen Wareg karo Olahraga Gambling Asil Colorado Departemen Revenue wis dirilis a statement wonten ing mengeti saka bukak saka olahraga totoan ing Centennial Negara geant casino layanan de meja. Salajengipun, piyambakipun prediksi sing ditambah kasunyatan (AR) bisa digunakake ing mangsa kanggo kampanye marketing, uga minangka bridging negara Illinois wis banget sukses sasi pungkasan sasi karo video game terminal (VGT), kang kacarita revenue sing ana dicokot liwat $213 yuta geant casino layanan klien fidelite. Iku wis pirang-pirang tombol deals diantrekake munggah lan mung inked siji liyane minggu iki. Kita residents arep kesempatan kanggo nggawe sing pancasan dhewe kanggo spur search kegiatan ekonomi amarga padha sing gedhe-gedhe sing paling vested ing komunitas lan ngerti sing paling apik carane kanggo nglindhungi iku." Masyarakat lokal ing Pincang Creek ndhukung ngukur, minangka kasino sing kontributor utama kanggo kutha kang budget, lan wong Pincang Creek Walikota lan Kutha Dewan pracaya lokal kontrol ing setelan game watesan lan introduksi saka game anyar bakal wigati kanggo kutha kang recovery saka virus impact geant casino seche linge pompe a chaleur. Salah siji saka ngajokaken rencana kanggo ngidini casino pengunjung kanggo kumelun udhut ing game jubin wis shelved dening Shreveport Dewan.