Nyoba iku; iku fun casino watesan dhuwur receh bongga ka day minus. Ing taun 2007, marang kabeh rintangan, Leon Jackson ngalahaké Rhydian Roberts dadi papat juara X-Faktor menang kula rejeki cilik casino dhuwur limang berg en dal. Oddsshark.com wis diurutake liwat balapan mlayu, lan seng numpaki saka 14 seri saka BBC Siji dansa Kasunyatan TV nuduhake lan Bakal Enom wis metu minangka awal favorit karo paling bookmakers aturan rintangan saka 7/2 casino hi limang oude kleefsebaan berg en dal. Ing ngisor iki taun aku iya iku maneh, menang, malah luwih, dhuwit mbikak penyanyi Andrew Johnston lan ketukan kabeh aku wis ing werna penari George Sampson, ing final saka Britain kang Got Talent casino bern restaurant ivo adam. Minangka Jim Royle bakal ngomong, "Selebriti pendhaftaran bokong." Nanging yen aku iki arep kanggo pick juara – lan aku bakal ngagengaken wong kanggo nindakake padha – aku bakal pindhah kanggo 100/1 dijupuk Ed Bal kanggo ana alesan liyane saka aku childish lan katresnan matur kang jeneng casino berlin potsdamer platz dresscode.
Kula Kasunyatan TV totoan karir iki liwat casino berlin aku potsdamer platz.