Brazil wis kuwat ing mesthi kanggo legalise olahraga totoan, Marcelo Munhoz da Rocha, advisor legal ing BetConsult, wis istimewa marang Gambling Njero casino bernardin portoro - portorose slovenia.
Panjenenganipun ngandika ing Amérika Kidul negara saiki "sing manggen pengarepan dhuwur" karo regards kanggo legalisation tetep-rintangan olahraga totoan, ing ngisor iki persetujuan Sauntara Langkah 846/2018 dening loro legislative Federal Omahé lan Presiden Sanksi casino bern essen und spielen. Da Rocha ngandika: "Iki pembangunan iki ditampa karo gedhe pengarep-arep dening masyarakat umum lan Kamentrian saka Duit prakiraan lotteries, kalebu olahraga totoan, bisa generate income saka bab R$30bn ($7.7 bn) kanggo Federal Administrasi."Persetujuan saka metu Presiden Michel Temer iki didhukung dening Yair Bolsonaro, mentas kapilih Presiden lan Menteri Kehakiman, mantan hakim Sergio Moro, lan mila dipercaya kanggo bakal overturned nalika padha njupuk kantor casino bermeo menu del dia.

Kanthi dhukungan saka masyarakat lan pejabat pemerintah, da Rocha mikiraken ana sethitik kasempatan saka proses ngowahi maneh sastranegara kanggo torneios poker online. Saiki nyuwun apa langkah sabanjure bakal lan katon kanggo masa depan saka wangun liya saka gambling ing Brazil. Panjenenganipun ngandika: "Ing sisih apik, sampeyan duwe sawetara pratondho teka saka sabanjuré Federal Administrasi sing wishes kanggo nganggo liyane liberal titik tampilan saka carane ekonomi kudu bisa ing Brazil."Ing tangan liyane, iku wis dikenal agama sektor wis ditampilake gedhe support kanggo Pamaréntahan kapilih, kang bisa dadi bab ala kanggo legalisation liyane gambling jinis."Ing Maret, Bill Senat PLS 186/2014, kang bakal wis katon legalisation saka bingo, online olahraga totoan lan casino game, iki mecat dening 13-2 senat komite voting, senadyan sudhut kapentingan saka Brasil lan internasional operator.
Da Rocha mikiraken iku isih awal forecast warta ing wangun liya saka gambling, nanging pracaya ana pratandha positif kanggo industri ing Brazil ahead saka 2019. sastranegara texas holdem ora ana watesan.