Sauntara kuwi, Arkansas milih kanggo legalize kasino lan olahraga totoan ing November gambling legal ing tennessee.

Rick Staples (D-Knoxville), ngandika kang pracaya bill bakal nyedhiyani penting revenue lepen anyar kanggo pemerintah lokal pangan cedhak kanggo hollywood casino. Kudu HB 0001 pass — lan sing amba "yen" ing negara ngendi Konservatif wis didominasi politik kanggo puluh — saben county komisi pemilihan bakal dibutuhake kanggo terus olahraga totoan referendum yen disetujoni déning pamaréntah lokal utawa dening oyot usulan prewangan tetandan saka 10 persen saka search electorate.
Ing casino iki-kurang negara, ing bill bakal ngidini operator kanggo nyiyapake olahraga totoan kiosks ing disetujoni yuridiksi, uga minangka kurban online olahraga totoan — potensial geolocation tantangan kanggo operator mangsa sing bakal dibutuhake kanggo polisi rumit patchwork malang saka kabupaten ngendi olahraga totoan iku variously legal lan ilegal. Tennessee kang pepadhamu Mississippi wis nunjang casino industri lan pungkasan taun dadi negara katelu kanggo kuoso olahraga totoan wiwit Supreme Pengadilan US disabetake mudhun federal ban. Malah yen iku disetujoni dening legislatif, ing bill bakal ngadhepi kamungkinan saka veto dening negara anyar gubernur milih, Bill Lee, sing ngandika ing acara kampanye pungkasan taun sing iya ora arep olahraga totoan ing Tennessee lan sing gambling iki "ora konsisten karo nilai-nilai saka negara iki." Iku dening ora tegese mundhut sabab, nanging. "Milyar dolar ninggalake negara Tennessee kanggo kita tetanggan serikat karo casino lan meja gambling. HB 0001 ngusulake industri-loropaken 10 persen tax ing revenue game, karo 40 persen saka bathi diklumpukake arep kanggo negara kang dana umum, 30 persen kanggo Tennessee colleges applied teknologi lan masyarakat colleges kanggo peralatan lan proyèk ibukutha, lan 30 persen kanggo pemerintah lokal kanggo pendidikan lan infrastruktur.. Pamilih ing Tennessee wis ing 16 taun kepungkur kaping pindho disetujoni gambling expansion ngukur — sepisan kanggo netepake negara lotre lan sepisan kanggo kuoso pari-mutuel lomba jaran wagering pangan ing jurang forge casino.
HB 0001 — uga dikenal minangka "Tennessee Olahraga Game Tumindak" — bakal netepake Tennessee game komisi ing negara ngendi kesempatan kanggo gamble ana sawetara lan adoh antarane chain pangan magnate poker kripik. Dadi, iki anyar stream revenue sing pamaréntah federal wis saéngga serikat kanggo njupuk kauntungan saka," gusti marang LocalMemphis.com.