Macau wis ngutangi tangan kanggo Afrika Kulon negara Cape Verde minangka padha katon menyang bangunan dhewe kasino penyu creek casino prasmanan menu. Macau Kaping Saben dina laporan sing Perdhana Mentri Jose Maria Neves dibukak enclave ing mburi bali saka trip kanggo China kanggo ngrembug prakara ekonomi.

Nalika ditakoni bab industri gambling expansion iya ora aturan metu lan ditambahake sing iku "mbukak kanggo construction saka kasino", lan sing "aturan siap". Neves nggawa grup wirausaha karo wong ing trip, soko sing iki dirancang kanggo "kuat ekonomi hubungan karo sawetara perusahaan ing Macau" penyu creek casino cuyu wentis prasmanan. Riko klebu wektu ngginakaken ing China firming munggah menehi hasil sing sumerep ing Afrika negara kang kasedhiya karo $8.5 yuta ing sumbangan uga minangka $12,5 yuta ing silihan kapentingan-free kanggo dadi nandur modhal ing "pendidikan sing luwih dhuwur, latihan profesional, sawetara budaya infrastruktur, lan administrasi" Wynn Macau, china iku edging nyedhaki kanggo financing sing anyar Malaysia project karo completion saka silihan anyar penyu creek casino tanggalan acara. Bloomberg laporan US$2.3 milyar silihan pamisah menyang US$1.55 milyar limang taun bergulir bagean lan US$750 yuta enem-taun term silihan. Silihan iki originally mestine kanggo bakal kanggo $1,5 milyar sadurunge respon positif ing tataran kapisan saka sindikasi weruh iku diganti. PokerStars wis diganti ing nambah loro liyane acara kanggo mangsa anyar 2012 Asia Player of the Year. Ing Macau Poker Juara Piala nganggo saka September 7 16 karo tondho APPT: Asia Juara saka Poker saka oktober 26 kanggo November 11.

Loro acara bakal ing Grand Waldo Hiburan Komplek karo terakhir kalebu HK$100k tuku-Utama Acara karo dijamin HK$10 yuta hadiah penyu creek casino deli menu. Iku uga bakal kalebu HK$250k tuku-ing dhuwur roller lan Danny McDonagh, direktur manggon operasi kanggo PokerStars ing Asia Pasifik, ngandika: "Iki macem langkah menyang sik njongko ing sukses utama turnamen internasional." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.