2010 EGR Anugrah lan Sawise Partai 2010 wis resmi teka menyang mburi...uga, ing paling kanggo wong-wong sing mutusaké kanggo nelpon iku wengi sadurunge sabanjuré sepur godhong tengah London ing 5:30 am. Resmi awards Sawise Partai iki cantik akeh extension upacara anugrah piyambak karo mbukak lan crowded bar nganti 12:30pm lan setengah rolas tabel poker kanggo wong-wong sing wanted kanggo rerumput munggah ing poker skills ing sawetoro wektu nalika bakal kekaisaran city casino mbukak. Predictably, nalika tentara Meriem Kebon bar ditutup ing 12:30 am, mayoritas saka EGR Anugrah kru ing panelusuran kanggo lokasi anyar, lan pribadi anggota Wolung Klub ing Bank mbuktekaken dadi panggonan sing dipilih.
Wolung ana sampurna ajang kanggo kita leathered igaming kru, nyediakake nglindungi karo tabel kolam, gendul saka anggur larang lan sampanye, lan kathah saka kursi kanggo kita perih kaki nalika bakal kekaisaran casino mbukak. Kanggo wong-wong sing wanted kanggo ngluwihi sing bengi malah luwih, sawise Wolung ditutup mudhun lan kicked wong metu, ing pungkasan wong (wadon) ngadeg tumuju kanggo strip bar amarga supaya padha, boten liya iku mbukak ing 3:30 am ing Wednesday!Absolute murup ing wayah wengi kapérang saka kita taksi driver kang komentar, "Yen sampeyan arep kanggo njaluk warmed munggah dening a 'tittie bar', aku bakal njupuk sampeyan menyang 'pungkasan seneng bar' sawise" casino 765 ora bonus simpenan.

Aku bakal njupuk salah siji saka wong-wong!Checkout Galeri Gambar & ing Daf penghargaan saka sawise partai 2010 EGR anugrah casino 70 giri gratis senza deposito. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.