Informasi iki diajukake kanggo publikasi, liwat agensi saka kontak wong nyetel metu ndhuwur, ing 07:30 GMT ing desember 5, 2016 grand bay casino kode bonus.

Codere iku salah siji saka operator casino paling gedhé ing Meksiko lan wis lisensi operator kanggo loro tanah basis lan casino online operasi piramida rejeki casino ora simpenan. "Aku bungah tenan kanggo ngetik diatur casino online pasar ing Meksiko bebarengan karo Codere pyside sinyal lan slot tengen utas. Kanggo informasi tambahan hubungi: Björn Krantz, Managing Director saka NetEnt Amérika LLC Telpon +1 646 647 5670 [email protected] Roland Glasfors, Hubungan Investor, NetEnt AB (publ) Telpon +46 760 024 863 [email protected] Iki informasi informasi sing NetEnt AB (publ) kapekso kanggo nggawe umum miturut Pasar EU Planggaran angger-Angger python generate acak poker tangan. Iki pisanan kita entri pasar ing Amerika Latin lan tandha milestone liyane minangka kita kita tindakake strategi long-term kanggo ngetik lan tuwuh ing new diatur pasar piramida roulette lunak plus bonus.