Sistem ketoke makarya amarga bakul menang bunch wutuh saka wong-wong game kang sijine $10,000, prompting FBI suspect sing soko mgayomi iki arep ing karo tim beau rivage poker kamar. "Lan sing informan pitados bilih pemain padha totoan ing game piyambak — totoan ing Knicks kanggo ilang." Penulis FBI sumber tindak ing ngomong sing coke supplier uga mrosot judhi, asring totoan $300 ing game NBA, cantik ageng jumlah sak iki wektu sing, lan nganti $10,000 game sapisan kang wis pemain feed wong informasi ing nalika tim iki arep kanggo menang utawa ing paling nutupi nyebar biloxi. Jeneng pemain padha rinci, kang panjenengan ora bantuan ing nyoba kanggo ngenali legitimasi saka FBI kang pandhedhesan, nanging siji jeneng sing iki seng di tuduh kang melu ana Michael Ray Richardson, bakat Knicks njaga sing pungkasanipun begalan kanggo urip dening NBA kanggo bola-bali nglanggar liga kang tamba privasi ms. Buku kang wis kabeh rincian saka titik-cukur skandal lan saka katon iku, kang pracaya kang FBI sumber cukup kanggo nggawe buku metu saka iku.
Iku worth kang lagi nyimak sing nalika New York Post ngrambah metu kanggo wong, Richardson, sing saiki pelatih saka London Kilat ing NBL ing Kanada, rek tau agencies ing titik-cukur rencana beau rivage casino lan restoran ing biloxi. "Ing FBI info sing loro kanggo telung anggota saka Knicks kang padha cukur kanggo coke bakul," Touhy marang The New York Daily News ms.

Ing bukunipun, Tuohy nyebut FBI sumber sing ngandika sing game-mbenakake diselidiki nglibatno telung "coked-up" anggota saka Knicks mangsa sing njupuk panggonan adhedhasar agensi kang suspicions sing pemain padha cukur nilai kanggo entuk manfaat sing kokain supplier, dianggep, ing paling ing wektu sing, minangka salah siji saka paling gedhé kokain panganyang ing sisih Wétan Biaya casino impen punta arenas jam. Nanging buku anyar dening Brian Tuohy disebut "Carane maling Game: Olahraga Gambling, Game Mbenakake lan FBI", iku lukisan akeh crita sing beda casino impen puerto varas spa.

Tuohy, nanging, iku ora tuku pandhedhesan sing Knicks mung wis kuciwo mangsa taun sawise iku rampung 50-32 casino impen punta arenas show. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre slot canyon hikes cedhak kanab ut.
Sawetara wong bakal ngomong padha wis kuciwo mangsa amarga padha wis dirungokake metu pelatih Red Holzman slot canyon hikes cedhak cedar city utah.