MGM wis mimpin "komunikasi kampanye" kanggo ningkataké sawijining plans nanging suku-suku, negara dprd lan Gov casino impen punta arenas acara. Suku' rencana wis ketemu karo sithik swara musuh saka MGM Resorts, kang mbangun $960m MGM Springfield resort casino ing Massachusetts, mung tengen wates saka suku' ngajokaken JV casino casino impen puerto varas nuduhake. MGM wis dipasang macem-macem legal tantangan saka suku' JV plans nanging supaya adoh wis teka munggah kosong slot canyon hikes cedhak escalante. Suku wis digawe iku kosong sing JV casino wis intended supaya gambling dolar ing Connecticut dening luring gamblers sing bisa digunakake bakal digodha kanggo riko MGM Springfield slot canyon hikes cedhak goblin valley. MGM kang paling anyar iki ploy kanggo propose dhewe $600m Connecticut casino ing kidul bagean saka negara near Bridgeport slot canyon hikes cedhak bryce. Dannel Malloy wis mecat plans iki minangka unrealistic slot kofferbak tak niet mbukak.