Spring iki, IPI CEO Mark Coklat marang Persemakmuran Casino Komisi (CCC) sing IPI kang BGRT pembayaran wis melorot adhedhasar perusahaan kang yakin sing iku duwe utang "credits" amarga gadhah overpaid sawijining BGRT ing sadurungé taun. Edwin Propst, sing ing 2017 dibukak inisiatif usulan kanggo nemtokke game revenue tax ing IPI operasi, marang Marianas macem-Macem sing sarujuk game revenue tax bill ana sing "penting" langkah ing ngrampungi CNMI financial gambar. Manglona takon yen IPI ana kang diijini kanggo nggunakake sawijining wujud ala utang nulis-off kanggo ngurangi income sawijining kanggo ngitung BGRT pembayaran pangan pengadilan ing abang rock casino.
Salah siji saka Manglona pangareping pitakonan kanggo Cedhake ana panjelasan kanggo "nyuda drastic" ing reged bisnis revenue tax (BGRT) mbayar dening IPI, Saipan kang lone operator casino bugatti casino rapper baby mama. Nanging kaya mangkono akeh liyane iku karo IPI, mung wektu bakal ngomong apa iki injeksi awis mbuktikake dadi nyata geni utawa mung luwih kumelun buffy vampire jagal slot mesin. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre buffy vampire jagal slot mesin lokasi. Propst uga nyatakake kasunyatan sing tax applied kanggo net, ora reged revenue, iki "bener banget jenis," lan piyambakipun looking nerusake kanggo IPI reaksi casino online karo mobile mbayar ulang bill .