Revenue game reged Macau (GGR) nyacah MOP25.84 milyar ($3.2 milyar) ing Maret, dijarno mundhut saka 0,4 persen. thanks kanggo massa ngalangi dikarepake lan sarujuk VIP luck," JP Morgan Asia Pacific analyst DS Kim ngandika slot krugi ing urip inggris.
Sing 0,5 persen populasi dibandhingake kanggo periode telung sasi ing 2018. Maret ana luwih saka wedi... Ing $3.2 milyar ngusungi luwih ndisik tenimbang pangarepan analyst, kang mbadek sugeh ing donya gambling hub bakal weruh kurangé populasi antarane telu lan enem persen.

2019 wis mati kanggo wiwitan kuwat, minangka Chinese Lunar New Year weruh nekani mlumpat saklawasé 27 persen slot kopen voor de deur. Ing hamparan drastis ngethok auto lelungan antarane loro enclaves ing jam kang drive slot minangka niet uit deur. Ing Game Macau Pengawasan lan Sesambungan Biro – bergaya DICJ – lapuran sing ing enem dilisensi operator casino menangaké luwih saka $9,4 milyar ing waktu pisanan saka 2019. Luwih saka samesthine terus ing VIP muter, bebarengan karo terus tambah ing massa pasar muter, iki dikutip kanggo kinerja saben wulan tesco delivery saver prioritas slot.

Karo anceman resesi global lurking – siji potensial nimbulaké kang aktif perdagangan wuwus antarane AS lan China ekonomi analysts pracaya Macau kudu terus kanggo diversify sawijining mréntahaké supaya kanggo njamin sawijining fiskal stabilitas tesco delivery saver ora slot kasedhiya. Macau, mung wilayah ing Republik Rakyat China ngendi gambling wis dileksanakake, terus kanggo poros menyang dadi luwih narik kawigaten lokal kanggo masyarakat umum tesco delivery saver prioritas natal slot.