Iku iki announced minggu kepungkur sing ndhuwur online lunak perusahaan Microgaming wis mlebu lisènsi menehi hasil karo ITV Studios Hiburan Global. Deal new bakal weruh pangembang nggawe online slot game adhedhasar Wong Desa, kondhang grup musik sing digawe kuwi populer cocog minangka Y tesco delivery slot kanggo liwat 70s.
Miwiti Disetel kanggo Taun Sabanjuré: game anyar disetel kanggo bakal dibukak ing 2019, nampilaken sing paling populer cocog saka Wong Desa, kalebu Macho Lanang lan Y carane akeh saben poker chip worth. songs Iki mbantu disko revolusi miwiti saindhenging donya lan dibukak band menyang stratosphere, ngewangi wong-wong mau kanggo gain donya-sudhut pangenalan kanggo musik sing cocog.
Pemain bakal nemokake anyar slot game bakal fitur misuwur Wong Desa karakter, kalebu ing Construction Buruh, ing Montor lan Cowboy. Karakter bakal ketemu ing reels minangka padha seneng taun 1970-an disko pemandangan minangka padha muter kanggo jackpot menang. Miturut kanggo release penet.. carane akeh iku federal tax ing gambling winnings. Microgaming COO Andrew Clucas nyatakake: "Wong Desa iku sawijining account apik sing wis digawe impact ing budaya pop karo lagu-lagu sing wis tetep populer karo ide pamirsa wiwit 70s lan 80s.

Microgaming bangga kanggo ngumumke pangembangan game anyar kang bakal fitur band kang paling cocog lan anggota kanggo pisanan ing slot online wangun, nambah ukuran anyar kanggo kita ekstensif portofolio saka branded isi." Gabung Rainbrew: Wong Desa bakal nggabungake lengkap portofolio saka Microgaming, ana kajawi liyane game anyar dening pangembang, kalebu Rainbrew. Partnering karo Mung Kanggo Menang, Microgaming dibukak Rainbrew ing agêng-agustus, aturan pemain kemampuan kanggo seneng Irish tema sing kalebu khusus Sidewinder fitur. carane akeh iku fallsview casino parking.