Las Vegas Konvènsi lan Pengunjung Panguwasa ana disetujoni multimillion-dollar siji-taun kontrak karo sabisa extension enem sasi kanggo R&R Partners kanggo terus minangka organisasi iklan konsultan kula falla un slot de memoria jenis ram. Papan pamilih kanggo sarujuk menehi hasil, rego ing $110 yuta, ing voting unanimous meadows casino bowling nomer telpon. Kontrak kalebu agensi layanan ragad saka $475,000 sasi, nggawe isi ing $600,000 sasi, lan media komisi saka 6.5 persen saka jumlah reged tagihan. LVCVA Presiden lan CEO Steve Hill ngandika R&R suda sawijining biasanipun agensi ragad layanan dening 24 persen lan nggawe isi ragad dening 21 persen morrisons delivery ngarep wektu slot. Ngandika media komisi tetep padha ing 6.5 persen, nanging jumlah saka media dituku wis samesthine kanggo bakal adoh kurang saka ing past, supaya wong-wong biaya uga bakal suda morrisons taun anyar delivery slot.

Gunung diterangno sing proses kanggo nampa panjalukan kanggo usulan-usulan kanggo papan kanggo ngira-ngira iklan kontrak, dianakaké dening R&R kanggo puluh, wis dipunwiwiti ing awal 2020 morrisons leighton buzzard delivery slot. Nanging proses iki dilereni soko tugas ing Maret dening COVID-19 pandemi morrisons delivery ngarep slot uk.

Hill ngandika anyar RFP proses bakal miwiti ing pungkasan taun karo pangarep-arep saka awarding kontrak long-term ing taun 84 con escalera salsa casino. Voting kanggo menehi extension teka sawise R&R CEO Billy Vassiliadis marang 30-menit rundown saka carane kampanye iklan kanggo reopening saka Las Vegas ngalami évolusi liwat pandemi lan kumrungsung asil saka pati saka George Floyd ing Minneapolis pungkasan sasi pungkasan..