shidori International Holdings Ltd, Kasino Austria Internasional Jepang, lan Niki Chau Fwu (Parkview) Klompok sing telung pribadi-sektor èntitas mungguh wis qualified kanggo sabanjure bagean saka Nagasaki partner-proses pilihan ing Jepang prefektur kang ngiringake ing casino resort.ugust wis dikenali dening Nagasaki minangka wektu kanggo project presentations dening contenders morrisons ora slot sing kasedhiya kanggo milih dina.

Sing bakal ngiring dening nyata pilihan saka partner, ing supaya kanggo prefektur kanggo nggawe pengajuan dening spring wektu 2022 kanggo pamaréntah nasional kanggo ijin kanggo duwe IR morrisons delivery ngarep slot ngrugekke. Nganti telung kuwi acara bakal dileksanakake ing Jepang kanggo pas karo bukaan saka pasar. 84 taun lawas matèni ing pechanga casino.