Asian operator casino, Macau Legenda Pembangunan Winates, wis kabaripun announced ing tondo asto saka hasil sing wis katon iku nglampahi rada liwat $90 yuta ing urutan kanggo tuku gedhe plot saka tanah ing tengah Kamboja apa slot kanggo nggunakake nalika nginstall ram. Casino resort kamungkinan: Miturut laporan saka GGRAsia, Hong Kong-kadhaptar tenan dicethakaké ana ing transaksi liwat resmi ana nalika pakaryan babagan penyimpanan file tambahan rincian sing 2,965-hektar bingkisan ing Siem Reap Provinsi pungkasanipun bisa omah terpadu casino resort branded padha kanggo sawijining anyar 223-kamar Legenda Palace pembangunan Hotel in Langkawi kang Nelayan Malaysia district. Ngembangaken Asian portofolio: Macau Legenda Pembangunan Winates uga tanggung jawab kanggo Savan Legenda Hotel and Casino ing Laos lan ngompliti lisensi game dianakaké dening SJM Holdings Limited kanggo mbukak Macau kang Babil Macau Casino apa slot kanggo sijine menyang ram.

Iku wis sadurunge eksploitasi padha noto kanggo operate mantan portugis enclave ' s sang prabu Pringon kang Palace Casino nang Landmark Macau hotel apa slot menang paling. Maca statement saka Macau Legenda Pembangunan Winates.. z370 aorus game 7 kang m 2 slot kanggo nggunakake. "disualekno saka tanah dening grup iku dimaksudaké kanggo construction lan pembangunan saka resor terpadu ing Siem Reap Provinsi, Kamboja, saéngga grup kanggo njupuk bagéyan ing lan entuk manfaat saka industri pariwisata saka Kamboja, kang penting kanggo grup pembangunan long-term uga broadening saka sawijining revenue basa." Area 'mateng kanggo pangembangan: GGRAsia kacarita sing pamindhahan rawuh senadyan Uga statement saka unnamed Kamboja resmi pamaréntah sing gambling iki 'ora diijini' ing Siem Reap Provinsi, kang ngarep kanggo bangsa kang apik Angkor Wat komplek. Nanging, Andrew Klebanow saka Amérika bisnis konsultasi Pasar Global Penasehat purportedly nyatakake ing juni sing umumé deso wilayah kang popularitas karo turis saka dharatan China wis katon iku dadi 'mateng lokasi kanggo game anyar panyiapan..