3 Notre Dame (11-0) kabeh njupuk care saka bisnis ing minggu 13.
6 ing AP jajak pendapat casino online karo telpon seluler lan mbayar bill Jerman. Layung Pasang wis menangaké lima nasional irah-irahan wiwit 2009. Clemson sabanjuré ing +350, karo $100 wager bali $350 kudu Tigers menang sing kapindho judhul ing telung taun. Karo upset, Buckeyes dipindhah munggah papat panggonan kanggo No casino online karo telpon seluler lan mbayar bill . Universitas Florida Central (11-0), mung liyane isih kalah tim ing Divisi I-A college bal-balan, bakal perlu lam kanggo kelakon akhir minggu iki kanggo nggayuh CFP.
Ndhuwur telung panggonan minangka bakal dadi panggah, minangka No casino online dhuwur bonus. Las Vegas sportsbooks wis Michigan menthelengi Ohio State limang nilai. Ing CFP ranking bakal di dudohake selasa, karo coveted papat panggonan playoff saka sakabehe wigati kabeh tangan ing poker. Ohio State muter No. Karo Notre Dame ing, lan assuming Alabama lan Clemson njupuk care saka bisnis, mung isih pitakonan kang tim entuk papat titik ing suites kabeh bisa poker.