MGM Resorts Internasional wis terus sawijining sponsor drive karo Amérika Lor utama liga dening partnering karo MLS x16 gpu ing x1 slot. Liga wis dikonfirmasi iku gabung karo pasukan Roar Digital, joint venture antarane GVC Holdings lan MGM Resorts, nggawe iku MLS page resmi olahraga totoan partner x16 gpu ing x8 slot. MGM Resorts uga wis dhewe wis dijenengi MLS' game (non-olahraga totoan) partner x wing 2.0 upgrade slot.
Operator wis ngetik menyang prajanjèn karo NBA, NHL lan MLB x tandha titik slot mesin. Notabene, sawijining MLB kemitraan bakal weruh tim nyandhang MGM Resorts patch sak sing mbukak seri ing Jepang."Major League Soccer punika bangga kanggo partner karo MGM Resorts kanggo ngowahi ana lan pembuangan anyar cedhak kanggo kita olahraga ing inovatif lan immersive cara," ngandika MLS Komisaris Ora Garber."Major League Soccer nawakake sawetara saka paling macem olahraga tumindak ing bisnis, lan kita ora bisa dadi luwih bungah kanggo partner karo liga minangka resmi game partner," ngandika MGM Resorts Ketua lan CEO Jim Murren."Iki kesempatan fantastic kanggo Roar Digital lan kita pelanggan," ditambahaké Roar Digital CEO, Adam Greenblatt, "MLS iku salah siji saka paling cepet akeh liga profesional ing donya lan wis cepet diadegaké hasrat pramila ing saindhenging Amerika Serikat." morongo casino prasmanan nedha awan menu.