Kanada Intertain Group wis ditarik pemicu ing sawijining paling anyar disualekno, snapping munggah Jackpotjoy lan Botemania online bingo merek lan Starspins casino account saka UK game operator Gamesys x tandha titik slot mesin. Intertain bakal mbayar Gamesys £425.8 m bayaran ing ngarep – kalebu 7.4 m Intertain enggo bareng worth bab £57m – karo ndhuwur-ups saka maksimum £15m kasedhiya Jackpotjoy meets tartamtu pangentukan benchmarks. Intertain ngandika Jackpotjoy bisnis direkam pangentukan saka £67m saka revenue saka £130.9 m ing 12 sasi pungkasan September 2014.
Saliyane kanggo nggayuh hak merek lan data pamuter, Intertain inked 10 taun menehi hasil sing bakal ndeleng Gamesys terus kanggo sumber platform layanan lan isi game kanggo Jackpotjoy operasi morongo casino prasmanan nedha awan menu. Gamesys ngedegaken Noel Hayden uga bakal nggabungake Intertain papan minangka direktur non-eksekutif. Hayden diterangake menehi hasil minangka "match sampurna," ngakoni yen loro perusahaan padha ing ideologi lockstep "saka kita wiwitan diskusi." Intertain CEO John Kennedy Fitzgerald ngandika disualekno ana ing tetep karo perusahaan kang nyatakake fokus ing "wadon demografi, ing diatur pasar." Fitzgerald claims menehi hasil wis digawe Intertain planet paling gedhé purveyor "online, bingo-mimpin game." Juni pungkasan, Intertain angsal UK-madhep Costa Bingo account liwat $45m tuku Mandalay Media. Sing mèlu Intertain kang pungkasan 2013 $70m disualekno saka B2C WagerLogic bisnis saka fellow Canucks Amaya Game, kang ngemu saham pinunjul ing Intertain. Liyane mentas, Intertain inked layang saka maksud kanggo ndarbeni Nordic-madhep operator Vera&Yohanes. Intertain wis mèlu Amaya kang acquisitive path kanggo sukses lan Fitzgerald marang eGaming Review sing Amaya blockbuster $4.9 b menehi hasil kanggo tuku sing Nyoto Group lan PokerStars awis mesin wis "woken munggah" masyarakat investasi kanggo potensial saka game online deals morongo casino prasmanan 2 1. Intertain enggo bareng wungu saklawasé 4% ing Toronto ijol-ijolan ing dina kang warta morongo casino prasmanan palm springs. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.