#8220;virus testing njupuk panggonan ing wacana aula utawa ballrooms" ing casino resort mbukak dening kutha kang operator game, ngandika Ms Chao morongo casino prasmanan 2 1. #8220;Apa kita mangertos sing game staff sing duwe kontak langsung karo pelanggan – kalebu panganyang, keamanan perwira, kandhang buruh lan game lantai waiters – wis kabeh wis informed dening perusahaan kanggo njupuk test," dheweke ditambahake morongo casino prasmanan palm springs. Ing Biro Health, Game Pengawasan lan Sesambungan Biro lan operator game sing ing kontak cerak, lan sing digunakake kanggo tumindak virus testing mboko sithik ora wyoming ketinggalan duwe slot mesin. Kita bisa tumindak tes soonest dening sesuk [juli 16] ing kumpulan page saka ngarep-line [casino] staff," ngandika Biro Health resmi, Leong Iek Hou, sajrone ana penet biasa arahan ing Macau pamaréntah kang respon ngukur kanggo Covid-19 ora donya poker demo nggunakake dhuwit nyata. n Monday, game pengatur ngandika sing kabeh nglindungi ngetik kutha kang kasino bakal dibutuhake ora mung kanggo duwe suhu awak diukur lan nampilake kesehatan-pranyatan statement, nanging uga kudu saiki certificate saka "bener asam nukleat test" bukti ingatase hak bebas saka Covid-19 ora wyoming wis legalized gambling. Langkah anyar iki applied saka ana. ora wyoming duwe slot mesin.