Mung wangun legal gambling saiki negara-roto lotre ora donya poker demo nggunakake dhuwit nyata.
Data paling anyar saka Brasil Institut Geografi lan Statistik marang saben buruh ing Amazonas earns $6,377 saben taun ora wyoming wis legalized gambling. Sing kang dipun anggit kurang saka ing Distrito Federal unit, ngarep kanggo Brasil ibukutha Brasilia, ngendi buruh rata-rata $22,677. ora wyoming duwe slot mesin.
Neto kang bill mbutuhake kasino dileksanakake ing wilayah sing "lack alternatif kanggo pembangunan ekonomi." Ana kathah saka kuwi wilayah ing Amazonas, minangka negara tropis alas ngendi akeh kutha-kutha sing mung diakses liwat prau utawa bidang. Kasino wis dawa mulled minangka cara kanggo mulihake ekonomi Brasil unterschied zwischen blackjack lan poker. Malah sanadyan ana ora perlu kesepakatan kanggo legalization ing wilayah nasional saka kasino, aku pracaya yen Negara Amazonas bisa dadi pelopor ing laku, lan mulane, sing bener laboratory kanggo pambiji apa negara ing kasunyatan siap kanggo nampa kasino," Neto serikat ing penegakan unterschied black jack und poker.
Brazil wis ing krisis ekonomi wiwit 2014 unterschied zwischen casino und spielothek.