Mantan US wakil kanggo New Mexico page congressional district, politisi Demokrat iki pisanan Native American kanggo ngawula minangka kabinet sekretaris. Dianyari noto kanggo mbukak kanggo 30 taun lan menehi suku hak istimewa kanggo operate olahraga totoan, uga minangka hak eksklusif kanggo craps lan roulette. Voices saka Seminole Taler lan wong-wong saka Florida padha ing lengkap harmoni karo wacana Amandemen 3, kang 'agawé Florida pamilih bakal duwe hak eksklusif kanggo mutusaké apa kanggo kuoso casino gambling ing Negara Florida,'" Sowinski ngumumaké unterschied zwischen blackjack lan poker.

Sing kang supaya dawa minangka fasilitas ora ing 15 mil "ing baris sakcara langsung" saka Seminole casino unterschied black jack und poker. Interior Departemen tumuju dening Sekretaris Deb Haaland.

Piyambakipun nilai kanggo 2018 kertu suoro referendum pitakonan sing takon floridians duwe yen padha pengin kanggo strip negara legislatif saka daya kanggo ngidini anyar formulir saka casino gambling. Iku mung dikirim prakara bali menyang Tallahassee kanthi cetha banget pesen 'njaluk iku tengen' karo persetujuan sing keuntungan loro Taler lan Negara, nalika ngurmati maksud saka IGRA (India Game Peraturan undhang-Undhang) lan bakal Florida pamilih," Sowinski petitioned.

"Sing mung murni, bodho politik," DeSantis ngumumaké unterschied zwischen casino und spielothek. DeSantis vigorously ditolak kuwi panyokro bowo. Interior Departemen wis 45 dina kanggo netepake ing Florida kang anyar casino syarat-syarat carane akeh kripik apa sampeyan miwiti karo ing texas holdem.