Jacobson pisan, aku nasehatake wong kanggo nyoba lan weruh yen iku mbantu nalika dilakokake sing nemokake sing 'pinggiran ekstra' ing dina modern poker 'malah yen iku paling tithik' penting unterschied zwischen casino und spielothek.
Panjenenganipun ugi ngandika nyiapake kanggo turnamen dening 'njupuk dheweke nemu cukup turu, mangan kanggo kinerja (aku tresna sing), pakaryan, ngraos-ngraosaken, bukaan lan njupuk otak nambahi tambahan.' Otak nambahi tambahan sing Jacobson referring kanggo iku aran a dikenal minangka CILTEP. Sing ora bener.
Yen apa-apa arep kanggo njaluk mojo arep maneh, iku arep dadi Global Poker Liga (GPL). Pitakonan saka motivasi jumeneng. Wektu suwene aku dicenthang ing ing AMA, iku iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab Antonio Esfandiari ing Reddit carane akeh kripik apa sampeyan miwiti karo ing texas holdem. Nalika takon sing Jacobson pracaya kang paling mbebayani mungsuh padha ing kertas kang nanggapi sing London lan LA 'katon cantik sarujuk nalika ngelingi paling cocog bakal dadi kepala-up.' Paling ora, nanging paling Jacobson uga wis menangaké WSOP Acara Utama, nanging kang katon pisanan ing donya kang paling poker turnamen ora miwiti mati cukup uga carane akeh kripik apa sampeyan miwiti karo ing poker ing ngarep. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane akeh kripik apa sampeyan miwiti karo ing poker uk. Ayo kula nyekel sampeyan munggah ing highlights mangkono adoh: Nalika takon carane piyambakipun pasinaon, Jacobson ngandika seneng kanggo nglampahi wektu nonton video ing RunItOnce. Jacobson bilih piyambakipun wis motivasi masalah saka wektu kanggo wektu wiwit menang nganti wong ngilingake piyambak sing tau tak menyang iki game kanggo dhuwit carane akeh kripik apa sampeyan miwiti karo ing blackjack.