Penyelidikan pambuka dicethakaké 32-taun-lawas purportedly dilakokno ing gambling den, karo wong loro, umur 21 lan 38 mungguh, ngancani ing manajemen operasi ilegal," polisi nyatakake.ight liyane wong, umur antarane 23 lan 38, padha seng di tuduh saka agencies ing gambling ilegal aktivitas ing ajang.nder Singapura Umum Game Omahé Tumindak, wong sapa wae ketemu ngatur utawa ngancani ing ngatur umum game house tanggung jawab kanggo nggoleki nganti SGD50,000 (US$36,884) lan di penjara nganti telung taun. carane akeh kripik apa sampeyan miwiti karo ing poker texas holdem.