Supaya adoh, Macau casino GGR ing page 11 dina saka desember ana bab MOP7.55 milyar, kang, miturut perantara, gawe katut lan rata-rata dina rata-rata tingkat saka [taun] MOP686 yuta black jack kabeh liwat wisuh. Kabeh analysts, mung Buckinham Riset Group marang konservatif, desember GGR outlook kanggo Macau kasino black jack ako ay isang model. Sawetara analysts investment sing totoan ing dhuwit sing Macau kasino bakal bisa kanggo duplikat pindho-digit, revenue game reged wutah ing desember. Tenan perantara mbadek sing Macau kang GGR bisa tambah dening nganti 13 persen taun-taun ing desember emas negara casino oroville acara.
Bernstein, Wells Fargo Securities, Telsey Advisory Group, lan Nomura kabeh ditulis kapercayan sing Macau pasar wis ngapikake emas negara casino oroville ca.