Pangkat Klompok suda sawijining utang net kanggo £52m saka £94.9 m taun-taun kanggo periode enem sasi rampung tanggal 31 desember nalika sing tesco release anyar delivery slot. Operator ngandika iku rampung refinancing saka sawijining bank fasilitas ing wektu nalika sing tesco release slot. Mayoritas saka tokoh sing padha kacarita nuduhake suntingan taun-taun obahe, karo revenue group nambah 3% kanggo £374.2 m, diatur mediawiki sadurunge tax munggah 4% kanggo £37.4 m lan klompok EBITDA rising 1% kanggo £62.7 m nalika sing tesco release paskah 2021 delivery slot. Grup mediawiki operasi sadurunge ngédap item lan remot game tugas iki £46.1 m, munggah saka £41.7 m, pangentukan saben bareng sadurunge ngédap item tindak nganti 17% kanggo 8.1 p lan bahti saben nuduhake apik dening 13% kanggo 1,8 p bener biru casino vip kode. Grosvenor Kasino outranked Mekkah lan Pangkat kang spanyol online game situs web Enracha ing syarat-syarat kontribusi mediawiki operasi, ngasilaken £33.3 m, munggah 7% bener biru casino ngijolake saben giliran free. Mekkah mediawiki operasi nolak 13% kanggo £19.9 m lan Enracha kang ana £1.4 m, munggah dening £500,000. Pangkat ngandika periode nggawa "abang substansial ing tingkat ing revenue lan kunjungan populasi" bener biru casino ora aturan kode bonus. Henry Birch, Pangkat eksekutif, ngandika: "2016 bakal ndeleng kita ngirim wujud anyar platform, fungsi anyar lan produk anyar - kalebu anyar platform digital, anyar toko casino sistem manajemen, anyar poker lan olahraga totoan produk lan anyar toko bingo format." online poker mit freunden kostenlos.