Virus dilisensi putih label multi-saluran casino lan totoan panyedhiya solusi announced dina sing wis integrasi Pragmatic Muter panyedhiya seluler lan desktop digital game casino isi menyang nomer saka sawijining situs web. Menehi hasil ngidini akses kanggo Pragmatic Muter game perpustakaan liwat 150 slot game kanggo mobile lan desktop, kiro-kiro saka Aladdin kang Bandha, Tawon Tanah, Magic Kristal kanggo Ducks 'n' Endhog, Woh Slot, Kamulyane Roma lan akeh liyane, kalebu merek dagang 7 Kethek online poker mit freunden ohne anmeldung. Daniel Eriksson CEO saka Virus komentar: "Minangka bisnis, kita bakal terus kanggo nandur modal ing paling casino pengalaman pamuter kanggo pemain kita, kang kita produk bakal showcased ing siap metu iGaming Super Nuduhake ing Amsterdam.
Mulane, ing partnering karo Pragmatic Muter, sing terus-terusan ngetokake anyar lan exhilarating game, kita wis menthekake sing pemain kita duwe akses kanggo nyengsemaken perpustakaan game sing meets pemain' kabutuhan dina iki lan sesuk." Yossi Barzely Sirah Sales lan Bisnis Pembangunan ing Pragmatic Muter ngandika: "Virus makaryakke nomer populer casino situs lan kita are remen sing padha nuduhake kita sesanti kanggo nyedhiyani karo pemain paling apik casino game isi kanggo loro desktop lan seluler game." Kanggo informasi luwih, hubungi: Virus Interaktif Ltd Daniel Eriksson Telpon: (+356) 9990 0090, utawa e-mail: [email protected] Media Inquiries Tandha McGuinness Telpon: + 44 (0) 7970 150907, utawa e-mail: [email protected] Bab Virus: putih label multi-saluran casino lan totoan panyedhiya solusi online poker mit freunden ohne download. Platform kalebu sawetara ageng saka game casino (1000+) saka utama game studios uga akeh koleksi lan localized pembayaran integrasi kanggo operator online poker mit freunden ohne echtgeld. Virus punika dagang name for Virus Interaktif Ltd bukaken www.viral-interactive.com utawa ing Booth B76 ing taun iki kang iGaming Super Show, Amsterdam 7-10 juni 2016. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino biarritz permis de conduire.