Kosmik Rejeki maju ngirim kanggo swedia player Seluler operator casino LeoVegas lapuran sing Ann-Kristin Ahlin, salah siji saka sawijining swedia pemain saka Sandviken, kutha cilik ing sisih lor saka Stockholm, kenek GBP 103,827 jackpot maju ing saham mung 46p sasi iki.

Muter Kosmik Rejeki maju siji sore, mudhun-kanggo-bumi pamuter disabetake iku begja lan bungah dening menang amba nanging tindak menyang karya sing wengi."Sawise digunakake pungkasan wengi sandi partner lan aku lunga menyang bar lan ngrayakake karo Irish warung – iku banget mulyo lan aku iki gadhah alangan pracaya iku," Ann-Kristin marang casino manajemen."Nalika aku pisanan marang wong saka menang kang yelled lan takon kula yen aku iki milyuner [diowahi menyang Krona GBP103,827 punika witjaksono menyang 1,352,603 SEK]."Ahlin, sing nggambaraké dhéwé minangka pemain sembrono, ngandika menang bakal bantuan karo utang lan masalah liyane trik kanggo menang blackjack online. Dheweke ngandika: "aku wis diputer dicokot ing gesang kawula, nanging aku ora bisa njlèntrèhaké carane akeh jumlah iki dhuwit tegese kanggo kula ing nang ing antarane blackjack. Aku bakal mbayar kanggo sandi partner lan putriné kanggo pindhah menyang Amerika, kita wis tansah ngedika bab iku." Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister ing lan metu casino uttag. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 ing lan metu nang casino. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara casino paling cedhak cedhak grand rapids mi. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] casino paling cedhak near the va.