1xBet bakal sponsor Tanah-Produk Basis saka Penghargaan Year ing Global Game Anugrah Las Vegas 2020 casino paling cedhak cedhak gladwin mi. Anugrah, ing taun kapitu nanging arep virtual kanggo pisanan amarga COVID-19-tindakaken pembatalan saka G2E 2020, bakal ndeleng perusahaan perang iku metu tengen iki competitive kategori lan 11 liyane casino paling cedhak cedhak greensburg pa.

Virtual upacara bakal njupuk panggonan ing 1.30 pm Wektu Eastern ing selasa 27 oktober, kang siaran ing G2E resmi platform, uga minangka YouTube lan LinkedIn.1xBet iku sawijining operator karo taun pengalaman online; account nawakake dhuwur rintangan, videostreaming, ing-house affiliate platform, 100 cara pembayaran, sawetara saka sudhut bonus, manggon casino, branded slot game, loropaken antarmuka pengguna, multi-basa platform lan 24/7 layanan customer paling poker tangan supaya. Gambling Njero COO Julian Perry ngandika: "We are remen kanggo welcome 1xBet kita wis lintang dhaftar panjarwa kategori sponsor, makili digital operator sisih industri."Iku ndadekake pangertèn kanggo 1xBet kanggo sponsor Tanah Basis kategori Produk minangka ora bot-sih katelu kanggo toko sisih; sponsor nambah kathah saka prestige kanggo Penghargaan."Anugrah sing powered dening Gambling Njero lan Game Amérika, ing hubungané karo G2E, karo BetConstruct bali minangka Timbal Partner Anugrah kanggo wektu papat paling poker tangan supaya preflop. Anugrah sing independen adjudicated dening KPMG, karo lengkap Daptar saiki sing kasedhiya kanggo maca kene, rincian saben siji kategori lan unggulake. paling poker tangan saka kabeh wektu.