PANGGOLEKAN 'NON' ING LIBANON ONLINE GAMBLING DONYA ing tapel wates ing Libanon, gambling sawijine provinsi Beirut kang Casino du Liban, negara kang mung sah direstoni game panyiapan. Israel bener ora duwe akeh saka horseracing industri, nggawe Hasson kang bill luwih saka serangan wis emptive marang "ngimpor evils" saka liyane lomba-loropaken bangsa-bangsa casino slot karo paling apik payouts. Sehnaoui ditulis simpati karo Lebanese gamblers sing bisa maneh ngakses akun online, nanging ngandika supaya wis "ditanggepi dening paling hakim" kanggo tundhuk karo Keputusan 6919, 1995 hukum sing diparingi Casino du Liban sawijining monopoli gambling ing supaya kanggo "nglindhungi moral umum." Sehnaoui tweeted sing ngene "tindak kanggo ndeleng [hakim] kanggo mbela marang kaputusan nanging ora bisa gawe uwong yakin wong." Nanging, asli Blog Baladi kirim nyariosaken bilih ing paling siji online gambling situs iki isih accessible. Kemitraan, kang wis ing panggonan wiwit taun 2006, wis saiki wis lengkap kanggo Oct casino slot karo giliran free. Anggota Knesset Yisrael Hasson mung ngenalaken a bill sing bakal ban totoan ing acara wae nglibatno kéwan, kalebu horseracing casino slot karo dhuwit nyata.
Kepinginan kanggo njaga monopoli iki wis mimpin kanggo Lebanese pemerintah kang anyar kaputusan kanggo mblokir internasional online gambling situs, kalebu PokerStars, Bet365, Betfair, Bwin, William Hill lan liya-liyane camping cedhak soaring eagle casino. Pungkasan sasi, KITA lotre lan game tech rasukan tiyang istri Ngelmu Game Corporation (NOS) announced iku wis inked loro-taun extension menehi hasil karo Israel Olahraga Totoan Papan (ISBB).