97.9% saka perusahaan kanthi jumlah ongko revenue rawuh saka revenue game casino slot karo dhuwit nyata. Diatur EBITDA wates menek 10.8% saka 2017 kanggo 2018 dibandhingake kanggo 9.7% katon ing sadurunge periode rong taun camping cedhak soaring eagle casino. Ing 2017, iku nyumbang kanggo 47.9% saka sakabèhé GGR lan iki tandha a gaya sing wis ningali akeh operator fokus ing-massa pasar game nalika isih massaging sing VIP pakan pasar camping cedhak ngowahi watu casino. SJM iki bisa kanggo nambah sawijining ngisor baris dening streamlining sawetara saka sawijining operasi internal lan dening ngurangi marketing lan promosi expenses. VIP revenue game reged (GGR) dropped rada taun-taun, mudhun 1.1% kanggo $2.50 milyar championships manggon poker. Iki kalebu 19.5% nuduhake-massa pasar tabel revenue game, uga minangka 12.2% saka VIP revenue game. Bathi sawijining kondhang pungkasan taun, climbing 45.2% ing taun-taun lan sik njongko $363,1 yuta. Massa tabel GGR tambah 12.1% kanggo $2,94 milyar, nalika revenue saka mesin slot lan game liyane operasi tambah 12.6% kanggo watara $147.8 yuta. Total revenue kanggo taun pungkasan saka $44.384 milyar iki kacarita dening perusahaan, uga lan nambah 8,3% ing taun-taun camping ing nguripake stone casino. Senadyan sukses sakabèhé, total net revenue game mung tambah kanggo $4.291 milyar kanggo asil dandan saka 8,3% liwat taun sadurunge casino digunakake ing ukara. Bernstein perantara ana sing posisi ing Grand Lisboa, nyatakake, "Ing Grand Lisboa Palace, manajemen punika manteb ing ati sing construction bakal rampung dening juni 2019 lan tanggal opening bakal gumantung ing nalika iku ditampa persetujuan pemerintah casino amerika serikat ora bonus simpenan.