Riset menyang tanggung jawab gambling lan slogan digunakake ing paling gambling iklan katampil utawa siaran ing UK wis diterbitake, kang wis katon kritik leveled ing slogan "Nalika Fun Mandheg Mungkasi" sing digunakake poker juara sao paulo. Kritik kang wis publicized dening saperangan nasional UK koran esuk iki. Riset kang digawa metu dening tim ing Universitas Warwick, tumuju munggah dening Dr Walasek, wis ditampilake sing slogan digunakake "Nalika Fun Mandheg Mandheg!", wis ora wis efektif ing mromosiaken tanggung jawab gambling casino uruguay punta del este. Kang mesthi slogan kang utama maksud casino usa online ora simpenan.

Ngomentari ing temonan riset dileksanakake dening tim kang, Dr Walasek komentar: "tujuan "Nalika fun mandheg, mandheg" warning labels kanggo ngagengaken luwih tanggung jawab gambling prilaku. Durung ana knthi angel sembarang bukti-bukti sing nyaranke kuwi labels sing efektif." Minangka asil siji kuwi penting anti gambling campaigner, Wali kang Rob Davies, wis digunakake temonan riset digawa metu dening Dr Walasek, kanggo luwih dhewe yahoo ing nyerang industri gambling.

Karo Davies ngomentari ing piece diterbitake ing esuk iki Wali ing ngisor iki: "Padha uga nuding menyang kasunyatan bilih tembung fun wis dicithak ing akeh font luwih gedhe saka sembarang tembung ing pesen, kang temenan kanggo ningkataké luwih tanggung jawab gambling." Nanging, kanggo titik imbangan, Gillian Wilmot saka Senet Grup sing teka munggah karo slogan, komentar: "Kawuningana kabeh totoan tau sawijining waé casino amerika serikat ora bonus simpenan kode. Tinimbang iku yakuwi kanggo njaluk gamblers kanggo ngaso lan nggambarake." "Pungkasan taun, kita miwiti review saka kampanye, informed dening substansial tindak tanduk sinau, lan anyar creative bakal nggambarake owah-owahan kanggo ukuran relatif saka tembung 'seneng' kanggo nanggepi saran." Apa bakal dadi apik kanggo media stream utama kanggo fokus ing wong-wong unlicensed iGaming Operator sing nampa UK pemain, tinimbang nyoba kanggo ngalahake kelet karo wong-wong operator sing dilisensi dening Gambling Komisi. Mbok menawa uga makarya karo Gambling Komisi lan seneng saka Senet Group kanggo bantuan luwih ngajari pemain karo regards tanggung jawab gambling. Mung panginten......