Eric Adams wis ngenalaken S2411-2013 kang ngusulake amending negara konstitusi kanggo ngidini wagering ing olahraga pro acara ing thoroughbred lan sabuk racetracks plus mati-trek totoan simulcast bioskop (teletheaters) eagle gunung casino porterville ca 93257.

Negara Sen eagle gunung casino porterville california. Padha legislative gaweyan pungkasan taun dening negara Sen eagle gunung casino mbukak dina iki. Kita nyoba kanggo serangan imbangan." Fees lisènsi bakal $16.5 m, podho rupo kanggo tanah-adhedhasar tabel game ragad lisènsi, lan online tingkat tax bakal 45% saka revenue, dandan tipis liwat 55% tingkat applied kanggo negara tanah basis kasino casino ing st louis missouri. Macem-macem negara pols wis dijupuk umbrage liwat kontrak, criticizing lack saka rembugan ing gambling expansion uga opaque alam tendering proses casino ing st joseph mo.