Sasi januari iki downer minangka ditandhani pisanan game reged bathi padha mudhun kanggo YoY nyuda saben wulan wiwit 2016 buches de noel geant casino. Waktu pisanan nomer sing ing kanggo Macau, karo 2019 wis asil ing becik nambah ing game tax revenue.
tokoh paling anyar nuduhake yen revenue saka game sing wis diklumpukake supaya adoh ing taun iki akun kanggo watara 87.6% saka total grand MOP33.83 milyar saka kabeh sumber buckaroo bank mini mesin slot. Kasino sing taxed 35% saka revenue game reged Macau nanging pajak diselehake ing game ing kasino push total tingkat kanggo 39%. Jumlah total teka ing MOP76.15 milyar buckingham restaurant grand victoria casino. Ing Macau, game sektor wis tartamtu pajak nyetel ing bathi saka tartamtu kurban kalebu cepet lotteries, Cina tradisional lotteries lan racing jaran poker olahraga atine. Miturut GGRAsia.. poker punika game kasempatan.

Ing Financial Layanan Biro dirilis informasi gegayutan waktu pisanan nomer, nuduhake tambah ing tax direct saka 6.1% gegayutan game sektor poker punika game kertu. Rinci Risak: januari liwat Maret kui liwat MOP 29.64 milyar saka game ing Macau, kang luwih akeh tinimbang MOP27.94 milyar kui sak waktu pisanan saka 2018 pabrik casino ing coos bay.
Kanggo 2019 budget, pamaréntah Macau prakiraan sing minangka akeh minangka MOP98.23 milyar bakal diklumpukake saka game liwat langsung pajak..