Clarion Game kang King James uga dikenal kanggo arep ekstra kadohan ing kapasitas profesional nanging Direktur Dodolan cukup secara harfiah arep kanggo srengenge katon padhang tebih ing quest kanggo mundhakaken dana kanggo amal Mencap.29-taun lawas, wis saingan ing Marathon des Sables, ditingkat dening Discovery Channel minangka kang 'toughest mlaku lomba ing bumi.' Sayange kanggo James lomba bener njupuk panggonan ing sands saka Sahara ara-ara samun, karo mesthi saka 156miles (254 km) mbukak ing searing suhu 50 derajat celsius lan rampung ing enem dinten pabrik casino lor bend. Senadyan gadhah kaku 14-sasi latihan program ing sabuk kang, James ana ing ilusi bab ukuran saka tugas ahead oregon.
Ing khusus sesi foto dirawuhi dening kolega ing Clarion Game, James ngandika: "Kanthi mung liwat 1,000 balapan mlayu njupuk bagéyan, goal punika rampung ing ndhuwur 250 sakabèhé lan ing top 50 ing lomba final dina makna saka wektu slot. Ana sangsi sing Iku massive tantangan lan salah siji sing bakal push kula kanggo kula banget watesan, loro fisik lan mental." Pain saka ngrampungke 156 mil bakal ora mangu bakal nutup kerugian dening marathon mundhakaken dana efforts kang wis katon wong mundhakaken cedhak kanggo £20,000, paling kang wis teka saka kanca-kanca, klien lan kolega digunakake ing game sektor utusan item pungkasan slot. Kabeh neruske saka epic ultramarathon sing arep kanggo Mencap, anjog amal apa karo wong-wong karo cacat learning lan sing kulawargané lan karir carane kanggo menehi hasil poker texas holdem. "Aku wis saestu ngasoraké dening loman saka industri lan dhukungan saka kanca-kancaku ing Clarion kang wis kiat carane kanggo menehi hasil poker cilik wuta. Aku nyetel target saka £10,000 lan dadi cedhak dobel sing jumlah ngerti carane penting pendanaan lan apa iku bakal tegese kanggo Mencap fantastic." Kanggo nambah kanggo dana visit: https://www.justgiving.com/fundraising/J-KING8 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane kanggo menehi hasil kandang jaran poker.