Narik kawigaten Niehaus, a juru wicoro, ngandika ing klompok wis sirkulasi kertu suoro telung gagasan kabeh related kanggo legalizing casino game ing negara carane kanggo menehi hasil pamisahan ing blackjack. Ing kertu suoro nglumpukake uga pengin kurang negara residents lelungan metu saka negara kanggo gamble free emas karcis huuuge casino.
Minangka envisioned, negara bakal nemtokke 20 persen tax ing game bathi, "kang bakal tetep conservatively kira-kira $65 yuta ing dhuwit tax kene ing Nebraska tahunan," Niehaus ngandika free emas kebayar slot mesin. Cukup wedi mongering free emas iwak slot dhuwit recehan. Njaluk jancok metu saka kene sampeyan piece saka trash. Ing rencana, negara bakal sijine tax ing reged gambling revenue (GGR) wow klasik warlock paling apik ing slot wis gropyokan.