Wynn Resorts Ltd.enggo bareng kenek 52-minggu dhuwur Wednesday, dagang ing $154.15 sadurunge nutup ing $153.29, munggah $2.13, utawa 1,14 persen, ing Nasdaq Global Pilih Pasar asu loropaken akomodasi casino nsw. Ing tingkat dagang anyar pinggiran rada ndhuwur Wynn sadurungé 52-minggu dhuwur saka $151.73 nyetel on May 10 asu casino nambani dispensing asu dolanan. Wynn enggo bareng tak ngedongkrak Wednesday sawise analyst ngusulke ing Las Vegas-perusahaan adhedhasar rega target, kasebut operator casino kang prospek jangka dawa ing Macau. Ing cathetan kanggo klien, Brian McGill saka Janney Pasar Ibukutha ngandika kang pracaya ing tlatah Cina bisa generate$50 milyar kanggo $60 milyar ing revenue ing telu nganti limang taun sabanjuré william hill casino ora bonus simpenan. McGill katahan kang "tuku" tingkat lan wungu Wynn target rega $185 a enggo bareng saka $145 william hill casino mobile app. Rata-rata volume perdagangan wis 1.9 yuta enggo bareng liwat 30 dina kepungkur william hill casino online michigan. Wynn Resorts wis tutup pasar saka $18,7 milyar, nalika sawijining saham nganti luwih saka 50 persen taun kanggo tanggal..