MGM sadurunge wis forecast taunan revenue game saka $418m saka sawijining Springfield ajang kang taun dhisikan saka operasi, nanging ora njaluk ana yen mangsa sasi ora ngartekno nambah ing September take promotions at rocky gap casino. Pancet, MGM Springfield presiden Michael Mathis ngandika ing September tokoh padha "ing trek" karo pangarepan perusahaan promotions sarasota kennel club poker room. Uga, Maryland wis pedunung 6m, kira-kira 1m kurang jiwo saka Massachusetts, lan Nasional Pelabuhan wis limang Maryland casino saingan mungsuh mung siji slot-mung property ing Massachusetts casino rangking ni ora kuni. Ing $960m MGM Springfield, kang kabuka sawijining lawang ing pungkasan agustus, kui $26.95 m, kang $8.8 lanang teka liwat sawijining tabel game lan liyane saka slot. Mathis ditulis kesenengan karo sasi pungkasan "ngalangi pengunjung volume" lan nyariosaken properti hotels lan restoran sante "nyengsemaken nomer saka tamu semangat kanggo nemu apa kita anyar resor wis kanggo kurban." Plainridge Park biasane ngatur kanggo nyonggo bisnis sawijining ing September senadyan anyar pesaing, minangka sawijining revenue ambruk mung $1.1 m saka agustus September, nalika iki September total mung $600k kurang saka properti kacarita ing sasi pungkasan taun sing padha. Tokoh dirilis dening dening Massachusetts Game Komisi (MGC) nuduhake negara loro game acara kui digabungake revenue game reged saka saklawasé $41.3 m ing September casino rapid city.
Massachusetts' newest lan paling gedhé casino kui saklawasé $27m ing gambling revenue sak sawijining sasi full page bisnis, apa wis viewed minangka kuciwo asil kanggo sawijining operator MGM Resorts south dakota. Saka jumlah iki, $14.3 m kui dening Penn Nasional Game slot-mung Plainridge Park Casino casino ratarieux saint imam en jarez.

Pungkasan sasi, MGM Springfield kacarita revenue game saka $9.5 m ing sawijining page wolung dina saka operasi lan September kang njupuk tumiba uga isin sing mingguan pathokan casino ing ranking us. By cara comparison, Nasional Pelabuhan, MGM kang Maryland ajang, kui game revenue saka $41.9 m ing desember 2016, senadyan casino kang mbukak kanggo mung sethitik luwih saka telung minggu sing sasi. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.