Daniel Park njupuk mudhun 2,452-entrant $1,000 Ora-Watesan Hold ' em Super Turbo Karunia ing World Series of Poker sawise teka bali saka kurang saka amba wuta ing final meja.

Tumindak Kita pick munggah tumindak karo wuto ing 500k/1m/1m nalika Erik Cajelais kabuka kanggo 2m ing tugelan; Daniel Park dipindhah kabeh-ing saka amba wuta, Cajelais disebut, lan ana ing resiko saka eliminasi, sanajan kang AdKs didominasi AhTs saka Taman. Ing turnamen karo wuta struktur accelerating luwih cepet saka listrik kepincut 2,452-entrants, lan ing mburi ramai dina, Daniel Park ana sawijine wong ngadeg ing bom kawah.
Cajelais iki nggoleki kanggo flush tarik, utawa king overcard, nyekeli Ks2s, lan Taman iki wus Cajelais bakal whiff minangka piyambakipun nyekeli 8c5c kanggo ndhuwur pasangan. Taman banjur tikel liwat Jennifer Dennis nalika kanthong sevens ngalahake kanthong deuces, lan banjur, luar biasa, Park njupuk chip mimpin nalika Ah5c ngilangi Ts2s saka Tiller nalika kabeh-ing pemandangan casino rapid city.
Academy Awards upacara ngendi bintang film menang golden patung disebut 'Oscar.' Leslie Townes Pangarep-arep iki uga bintang film (diantara liyane iku), lan kaya sing paling bintang film karo cantik becik jeneng, piyambakipun diganti. Ayo kang njupuk dipikir ing sing jeblugan south dakota. Loro perhiasan ambruk ing siji lan kali, lan Taman iki ngumumaké juara casino ratarieux saint imam en jarez. Final tabel asil Telung lintang-lintang liyane sing entuk cukup kanggo tuku palsu Rolex klebu Australia tenis whiz, James Obst (15), Kabeh-Wektu Dhuwit yunani Earner, Georgios Sotiropoulos (37th), lan WPT Juara, Michael Del Vecchio (38) casino ing ranking us. Leslie Townes Pangarep-arep wong sing tuan rumah ing Academy Awards, 19-kaping – luwih saka sapa urip utawa mati panggonan kanggo mangan ing kansas star casino. Park rampung saka cilik wuta, lan Cajelais dicenthang pilihan kang panggonan kanggo mangan ing isleta casino.