Ing ngisor iki laporan minggu kepungkur sing UK bookmaker William Hill iki looking kanggo tuku CrownBet operasi saka Makutha Resorts, lagi saiki mangertos sing Pantun Daya Betfair uga looking kanggo nggawe kurban kanggo game online bisnis panggonan kanggo mangan ing ip casino.

Saingan bookmaker wis ndarbeni Australia anjog gambling online bisnis, Sportsbet, lan klompok enggo bareng wungu 3,08% kanggo €98.80 ing Dublin lan meh 4% ing London ing ngisor iki laporan, miturut Irish Kaping panggonan kanggo mangan ing maryland manggon casino. Pungkasan minggu kepungkur, Makutha Resorts iki dipeksa kanggo alamat media spekulasi sing looking kanggo divest sawijining 62% kapentingan ing racing jaran lan olahraga totoan account CrownBet Pty Ltd, karo UK bookmaker William Hill dipunsebat-sebat dening saperangan media sing paling cedhak minangka panuku panggonan kanggo mangan ing meadows casino. William Hill dikonfirmasi pungkasan minggu kepungkur sing ana ing "banget pambuka rembugan" karo CrownBet bab bisa kombinasi karo sawijining Australia bisnis.

Ing statement kanggo Financial Times, perusahaan ngandika: "ing Ngisor iki media spekulasi, William Hill nandheske sing iku ing banget pambuka rembugan karo CrownBet, 62% diduweni online wagering bisnis saka Makutha Resorts, gegayutan bisa kombinasi saka William Hill Australia, tambahan wholly diduweni saka William Hill, lan CrownBet." Nanging, "ana ora cetha sing iki pambuka diskusi bakal mimpin kanggo sembarang transaksi."Spekulasi wis akeh sing UK-fokus perusahaan gambling sing disetel kanggo numpak kapal ing babak saka consolidation kanggo nutup kerugian ancaman stricter saka angger-angger lan diversify operasi panggonan kanggo mangan ing hollywood casino. Ladbrokes Karang, liyane UK totoan toko operator, dianakaké pirang-pirang kasil menehi hasil wuwus karo online saingan GVC taun iki lan spate saka dealmaking diantara perusahaan British wis samesthine yen pemerintah ndadekake kaputusan ing FOBTs taun sabanjuré. poker meilleur utama de mangkat.