acau Game Pengawasan lan Sesambungan Biro marang GGRAsia iku "saiki nganalisa" aplikasi saka operator casino Melco Makutha Hiburan Ltd goleki kanggo nyelehake VIP tabel game ing sawijining 60 persen diduweni Studio Kutha panggonan kanggo mangan ing manggon casino.
Kita wis ditampa Melco aplikasi kanggo mbukak anyar [VIP] tabel game ing Studio Kutha lan [sing] saiki nganalisa aplikasi," kutha kang game pengatur – uga dikenal dening sawijining portugis acronym DICJ – marang kita ing email poker memes utama kang gagne. ICJ tambahan nyatakake yen operator casino wis ora kasebut ing sawijining aplikasi saka ngendi iku kapéngin tabel VIP kanggo teka.s pamaréntah Macau saiki makaryakke a tutup ing nomer saka live-bakul tabel game diijini ing pasar, iku kamungkinan sing sembarang tabel VIP bakal salah siji kudu teka saka Studio Kutha kang utama lantai lan dadi redesignated; utawa teka saka Melco Makutha kang 100-persen diduweni Macau sifat; utawa teka saka sembarang mothballed tabel ing Studio Kutha utawa Melco Makutha kang liyane Macau acara. Ing syarat-syarat 30 tabel sing disetel kanggo bakal ditetepake kanggo tujuan kasebut [VIP game ing Studio Kutha], loro-thirds bakal allotted kanggo junkets dening loro utama junket operator; lan siji-pihak [bakal pindhah] kanggo premium langsung," ing operator casino nyatet, referring latterly kanggo VIP bisnis ngatur langsung dening kasino.n selasa, Macau junket operator Suncity Group lan Tak Chun Group dhewe dikonfirmasi kanggo GGRAsia sing padha dimaksudaké kanggo netepake VIP fasilitas ing Studio Kutha.t wektu Studio Kutha kang bukaan ing 27 oktober pungkasan taun, Melco Makutha kang eksekutif, Lawrence Ho Yau paru-Paru, wis ngandika ora gadhah VIP game ana ana "kaputusan bisnis", mimpin utamané dening ukuran game property anyar-kanggo-pasar persediaan saka 250 tabel saka pamaréntah Macau.ut ing Melco Makutha kang pangentukan liya-waktu telpon konferensi karo analysts ing agustus, Pak Ho wis dikonfirmasi ing grup iki ing proses nyetel VIP game fasilitas ing Studio Kutha poker mejores pemain del mundo. Konsisten karo kita pendekatan saka ngoptimalake untung liwat ngasilaken manajemen, kita ana ing proses nyetel rolling chip operasi ing Studio Kutha, kalebu loro junket lan premium langsung VIP kurban," ngandika Melco Makutha kang CEO ing telpon konferensi.elco Makutha kudu nuduhake nilai ekonomi saka game tabel ing Studio Kutha karo sawijining 40 persen partner, Anyar Malaysia LLC, entitas kontrol dening Amerika Serikat basis perusahaan investasi Salaka Titik Ibukutha LP lan Oaktree Capital Management LP poker makna saka perkakas. Melco Makutha wis 100-persen kapentingan usaha ing sawijining liyane Macau resorts: Kutha Impen Macau lan Altira Macau..