Ing drajat kene ing CalvinAyre.com, aku wis rodo bearish ing saham saka operator regional kasino kene ing U william hill casino ora simpenan vip bonus. aku wis dianjurake pasangan dagang ngendi investor tuku Macau operator lan ngedol US gedhe-gedhe william hill casino ora simpenan. Aku menehi saran sade cendhak kabeh KITA regional sektor, lan mengko disebut Isle of Capri (PULO) salah siji saka pasar kang "ku uga wis nikah limang saham." Aku wis bemoaned ing cannibalization madhep sektor, minangka anyar lan/utawa ngembangaken pasar kayata Ohio lan Maryland nyolong pasar bareng lan bathi saka tetanggan serikat william hill casino ora bonus simpenan kode. Lan ing januari, aku takon, "ana apa alesan kanggo tuku US saham gambling?" lan rampung sing jawaban iki ora digunakake poker tabel for sale san diego. Durung, senadyan sandi pessimism, prices nuduhake KITA regionals wis dianakaké munggah rodo uga liwat taun kepungkur: Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre digunakake poker tabel ing kijiji.