"Ngirim New York basis iki boss tiyang kathah kanggo New Jersey Negara Pakunjaran nggantosi liyane milestone utama kanggo New Jersey Divisi saka Kaadilan Pidana ing sawijining puluh-tradisi dawa saka gelut diatur angkara," ngandika Direktur Elie Honig saka Divisi saka Kaadilan Pidana hollywood casino nedha awan prasmanan rega. Taccetta wis porsi urip ukara ing negara pakunjaran plus 10 taun minangka asil saka racketeering kapercayan ing taun 1993. Hakim Ahto wis dijadwal ukuman saka Pernas ing Jan.
Hoffman ngandika biaya iki asil saka Operasi Panas, lan diselidiki dening New Jersey Divisi saka Kaadilan Pidana ing taun 2007 sing ditemokke internasional pidana perusahaan gambling sing transacted $2.2 milyar ing wagers ditransfer antarane sandi dilindhungi situs web lan Costa Rican "kabel kamar" lan migunaaké extortion lan panganiaya kanggo ngumpulake utang hollywood casino long beach ms. Perna pasuryan dianjurake ukara saka wolung taun ing kunjara; anak-anaké Yusuf lan Yohanes pasuryan dianjurake sentences saka 10 taun; lan Yohanes Mangrella pasuryan dianjurake ukara saka wolung taun. Papat anggota kulawarga liyane, kalebu top New Jersey capo, Ralph Perna, katuduh guilty kanggo kawitan-degree racketeering ing juni lan sing ngenteni ukuman hollywood casino lokasi ing florida. "Anggere iki angkara kulawargané njaga corrosive ngarsane ing New Jersey, kita bakal neliti wong-wong mau lan sijine wong konco bar." Lucchese kang mantan New Jersey underboss Martin Taccetta, sing uga katuduh guilty ing juni, iki dihukum wolung taun wektu kunjara carane bisa aku bakal begja ing casino.
"Dening panggolekan Madonna ing pakunjaran, kita ngirim pesen kuat sing kita sing setya kanggo combating diatur angkara ing cara sing paling efektif bisa, kang kanggo target kepemimpinan rangking lan ngganggu struktur printah saka organisasi pidana." Madonna, sing katuduh guilty ing juni, kontrol kulawarga kang gambling operasi lan pidana aktivitas liyane saka New York, bebarengan karo liya anggota kulawarga angkara kang ngatur panel, Joseph DiNapoli. "Liwat kita adoh-sik njongko diselidiki menyang iki multi-milyar dollar pidana perusahaan gambling, kita dibangun racketeering cilik sing lengkap kanggo ndhuwur panggedhe saka Lucchese kulawarga angkara ing New York," ngandika Hoffman. New York basis Lucchese kulawarga angkara boss wis dihukum limang taun ing pakunjaran kanggo peran ing multi-milyar dollar gambling ilegal operasi. Biaya sing isih ditundha marang DiNapoli.