Legal perang kanggo mbusak kahanan sing durung mesthi liwat legality saka poker game ing negara India Gujarat iku kamungkinan kanggo bakal telat ing ngisor iki lapuran sing poker klub wis mundur sing asli pandonga saka Gujarat High Pengadilan. Pirang-pirang minggu kepungkur, India Poker Association (IPA) ngajokake penting sanget takon high pengadilan kanggo "urgent adjudication" sawise Gujarat polisi njupuk mudhun telung poker kamar ing kurang saka sasi carane aku bisa ngalahake mesin slot. Ing sawijining usulan, asosiasi nyariosaken sing poker punika game saka skill lan muter game "iku sawijining kegiatan sing wis direksa ing sisih tengen kanggo free perdagangan lan commerce, kang wis dijamin ing Artikel 19(1)(g) saka Konstitusi." Nanging, GLaw.ing Jay Sayta kacarita sing IPA kang KN Suresh wis mutusaké kanggo mbatalake kang asli usulan amarga "ora ana maneh wae lemah kanggo nerusake karo aplikasi pidana." Asli usulan sought pangayoman saka panguwasa' "jawatan saka poker operator," nanging IPA ngandika sing ora maneh applied amarga Ahmedabad komisaris polisi ditanggepi kabar ing May 2 paribasan sing poker punika game kasempatan lan ora exempted ing Gujarat Nyegah saka Gambling Tumindak. IPA, bebarengan karo enem liyane poker klub operasi ing Gujarat, pracaya sing seger sipil writ usulan punika cara mung kanggo tantangan polisi kang huruf carane bisa aku ban dhewe saka gambling.

Miturut warta stopkontak, High Pengadilan wis diijini poker klub kanggo mbatalake sing pidana aplikasi lan file anyar pandonga "kanggo argue sing pratelan sing poker punika game saka skill." Pitu klub ana kamungkinan kanggo file sing anyar pandonga "dening minggu sabanjuré," Sayta wrote, kang lagi nyimak sing poker klub' kaputusan kanggo mbatalake sing pidana aplikasi kamungkinan bakal wektu tundha sing dawa-digambar perang kanggo njaluk putusan saka Gujarat High Pengadilan ing apa poker kudu dianggep gambling—kang ilegal ing negara—utawa game saka skill alienware 17 r2 ssd slot. Iki ora pisanan sing asosiasi wis diajukake usulan marang pamaréntah negara kanggo dinuga siccing pulisi ing sawijining game kertu alienware 17 r2 ram slot. Ing IPA diajukake makalah karo Gujarat High Pengadilan, takon pengadilan kanggo ngalangi sawise negara pamaréntah kabaripun dhawuh agensi hukum pelaksanaane kanggo break munggah IPA-tuan rumah game poker ing lokal BAE klub ing Ahmedabad pungkasan taun pungkasan. Wiwit banjur, IPA nyariosaken Gujarat polisi diobong liwat setengah rolas poker klub ing negara lan wong-wong mau dipeksa kanggo nutup mudhun alienware 17 r3 m.2 slot. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.